Rally i Uppland och Årsmöte 2017

I år välkomnade vi klubbens medlemmar till ÅRSMÖTE den 19-21 Maj 2017 på Rånäs Slott i Uppland. Vi hade tidigare år hållit årsmöte i Skåne (Häckeberga), Östergötland (Mauritzberg) och Västergötland (Bjertorp). I år hade turen kommit till Uppland.

FREDAG
Ankomst och uppställning av deltagande bilar samt middag.

LÖRDAG
Klubben hade förberett ett Rally genom vackra Uppland. Vi hade 3 delsträckor. Den första förde oss genom magiska landskap med ”Bullerbybyar” efter varandra. Blommande fruktträd kantade vår resa och vita staket for förbi oss i hög fart. Bra tempo i rally och första stopp var på Competition Motors där våra medlemmar Johan och Carina Helenius to emot oss och visade några av de bilar de hade inne för renovering.

LÖRDAG LUNCH
Vi for vidare mot kusten och intog vår lunch på bryggan i Grisslehamn.

På vägen från Grisslehamn tillbaka till Rånäs Slott så delade vi upp oss lite och enstaka medlemmar valde att köra lite mer avancerat och hälsade på i terrängen. Lyckligtvis slutade rallyt helt utan skador och med många leenden på läpparna.

På kvällen hade vi Årsmöte emedan vi nöjt Taittinger champagne. Håkan Björkman valdes till hedersmedlem tillsammans med sambo Anna.Därefter intogs galamiddag samt prisutdelning.
Mikael Löwengrens fina Virage Coupé valdes till ÅRETS ASTON MARTIN och Lennart ”Einstein” Lundström vann pris (5.000:- i bensincheck) för finaste ASTON MARTIN byggd före 1980.
Claes Ellsén omnämndes också för sina fina reportage från renoveringen av hans fina ASTON MARTIN DBS V8.

SÖNDAG
Sista dagen för Årsmöteshelgen valde vi att deltaga i Gärdesloppet på Djurgården i Stockholm. Vädret var absolut strålande och vår sponsor UBS hade också generöst valt att sponsra Gärdesloppet så våra medlemmar togs väl omhand. Några medlemmar deltog också aktivt i rallyt Prins Bertil Memorial.

Vi övriga ställde upp våra bilar i en utställning och tog emot massor av frågor av nyfikna besökare.

NY STYRELSE
Till ny styrelse under Verksamhetsåret 2017/18 valdes;

Ordförande Hans Rundberg
Vice Ordförande Björn Lundberg
Sekreterare Sten Hammargren
Kassör Sven Gottner
Event koordinator Stefan Hahne
Rådgivare nyare bilar Joakim Fingal
Rådgivare äldre bilar Tryggve Schreiber