Aston Martin Klubbens internationella rally i Skåne Augusti 2016

I augusti anordnade Aston Martin klubben Sverige ett internationellt rally i Skåne. Vi hade Bäckaskogs slott som bas och vi hade nöjet att se deltagare från Schweiz, Tyskland, England och Holland. Faktum är att vi hade enormt skoj och alla hjälpte till att höja stämningen.

ONSDAG: Alla bilar anländer och genast kände vi att alla deltagare var som en enda stor glad familj. Välkomstmiddag på slottet.

TORSDAG: Körning genom småvägar från Bäckaskog till Ring Knutstorp. Där hade vi, efter underhållande introduktion av banchefen, en TRACKDAY.Drinkar och middag i STALLET. Efteråt hade vi 60-talsdisco.

FREDAG: Frukost, uppställning av alla bilar på torget i Kristianstad. Concours d’elegance. Vidare till Råbelöfs gods för besök av den gamla Grand Prix banan från 50-talet där alla stora förare körde. Picnic lunch på stranden i Åhus.

LÖRDAG : Österlen-tour. Besök av Brösarpsbackar, Kungagraven i Kivik. Quiz. Sightseeing. Fantastisk lunch o föredrag på Kronovalls Slott som var helt magnifikt. Smokingmiddag och prisutdelning.

För ytterligare bilder, vänligen klicka : International Aston Martin Meeting at Bäckaskog Castle