Välkomna till Årsmöte och rally – Skanör 3-5 maj 2019 😃

Karta Otillgänglig

Datum/Tid
Datum - 03/05/2019 - 05/05/2019
14:00 - 16:00

Snart är det dags och Ni är inbjudna !

Klubben kommer att hålla det stora Årsmötet inklusive härliga aktivieter och rallyn, i Skanör den 3-5 maj. Vi roterar i olika delar av landet i syfte att vara nära alla våra medlemmar med jämna mellanrum och i år kommer vi alla mötas i, just det, Skåne.
I Skanör har vi bokat Hotell Gässlingen för det ändamålet och programmet kommer att börja på fredagen, den 3 maj och avslutas på söndagen den 5 maj. Det korta formella årsmötet för klubben kommer att äga rum pa lördagen den 4 maj.
I och med att den 1 maj (röd dag) är på onsdagen tog vi hänsyn till att vissa medlemmar kanske vill komma tidigare till Skåne varför vi har blockerat några rum fr o m onsdag.

Paketpris för gäster den 3-5/5
– 2 övernattningar inkl. frukost
– Grillbuffé fredag kväll
– Tre rätters lördag kväll

Pris per person i dubbelrum: 2985 kr
Pris per person i enkelrum: 2980 kr

De som önskar komma tidigare betalar för extra dagar:
Dubbelrum inkl. frukost 1995 kr/natt
Enkelrum 995 kr/natt

Anmälan sker direkt till Hotell Gässlingen på
info@hotellgasslingen.com med referens ”Aston Martin Sweden“. Malin och hennes kollegor kommer att ta hand om Er bokning. Vänligen informera också Sven Gottner (sven.gottner@gmx.net) om era reseplaner och att ni deltar på årsmötet. Tack!

När det gäller aktiviterna under årsmötet så är vi i slutfasen av planeringen men räkna med att det blir ett Rally och en Roadbook och många härliga sträckor på fina skånska vägar. Mer om detta senare.

Varmt välkomna !
Styrelsen

Lämna ett svar